Over mij

Hallo, mijn naam is Desiree geboren in 1988 en ik ben kindercoach, daarnaast ben ik in 2017 ook opgeleid tot opvoedcoach en gezinstherapeut.

Ik heb me gespecialiseerd door middel van scholing en training in faalangst, leerproblemen, rouw en verlies en opvoedproblemen.

Tijdens het coachingstraject zet ik speltherapie in om tot de kern van het probleem te komen en je kind of het gezin zo te coachen.

 

Al meer dan 10 jaar werk ik met kinderen op verschillende manieren! Op een kinderdagverblijf, basisschool als nanny en nu als coach. Ik werk met speltherapie omdat ik dat een super mooie manier vind om kinderen te laten openen over hetgeen wat ze dwars zit. Steeds weer krijg ik kippenvel als ik een kind of gezin mag helpen en ik merk dat degene zich openstelt voor me. Dat ze inzicht krijgen in zichzelf en waarom soms dingen gebeuren. Nadat het inzicht helder is zoeken we en werken we samen aan een oplossing die je kind, je gezin of jij prettig vindt.

Mocht je problemen ervaren binnen jouw gezin, zit je kind niet lekker in zijn of haar vel, of wil je gewoon wat advies? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op! Ik ben er voor je kind, voor jou en voor jouw gezin. 


Ik wil iedereen weer laten stralen!