Over mij

Hallo, mijn naam is Desiree geboren in 1988 en ik coach kinderen die te maken hebben met rouw in de breedste zin van het woord.

 

Tijdens het coachingstraject zet ik onder andere spellen, diverse werkvormen en gesprekstechnieken in om tot de kern van het probleem te komen en je kind zo te coachen.

 

 

Als jong meisje kreeg ik al vroeg te maken met een van de heftigste verlieservaringen die je als kind kunt hebben; het verlies van mijn moeder. Dit in combinatie met mijn hooggevoeligheid zorgde ervoor dat het rouwproces voor mij erg lastig was. Gelukkig heb ik na lange tijd aanmodderen de juiste hulp gehad en kan ik zeggen dat ik vrede heb met de situatie hoe het nu is. 

Doordat ik veel hobbels op de weg naar hoe het nu is heb moeten nemen heb ik ontzettend veel geleerd over mezelf. En heb ik de missie om kinderen en jongeren hierin te helpen en te ondersteunen. Ik weet hoe het kan voelen, hoe  rauw het kan zijn. Door dit inlevingsvermogen en mijn opleidingen en trainingen die ik gevolgd heb help ik jouw kind door zijn/haar proces heen.

 

Mocht je problemen ervaren binnen jouw gezin, zit je kind niet lekker in zijn of haar vel, of wil je gewoon wat advies? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op!  


Ik wil iedereen weer laten stralen!