Creakransjes

Wil jij onder het genot van thee (of iets anders), wat lekkers ook creatief bezig zijn?! Pak dan nu je kans en geef je op voor een creakrans!

Vind je het spannend om alleen te komen? Dat is helemaal niet erg er is plek voor maximaal 6 kinderen dus je kunt ook een vriend(in) meevragen!

Voor €15 per persoon verzorg ik een gezellige middag waarin de volledige aandacht geschonken wordt aan jullie en jullie activiteit.

 

De creakransjes is voor kinderen vanaf 8 jaar tot 14 jaar.

De activiteiten zijn onder andere schilderen voor hooggevoelige kinderen en een krachtstok maken voor onzekere, introverte kinderen. Tijdens de activiteiten gaan we op zoek naar de talenten en kwaliteiten en we verankeren deze in het creatieve proces. 

 

Tijdens het creatief bezig zijn mag je zelf weten of je wilt vertellen over hoe jij het ervaart om hooggevoelig, introvert, onzeker te zijn. En hoe ervaren andere kinderen dat?

Deze creakransjes zijn ook toegankelijk voor kinderen die gewoon behoefte hebben aan een leuke middag! Het kunstwerk wat jullie maken mogen jullie uiteraard mee naar huis nemen!

 

Kijk in de agenda voor de data's.

Wil je graag meedoen? Mail dan naar info@ikenmijngezin.nl

 

Omdat ik maar plaats heb voor 6 kinderen en ik zeker wil zijn van deelname vraag ik wel om de betaling vooraf te voldoen. Als je je opgeeft stuur ik via mail de factuur, deze kan dan overgemaakt worden en hierna is de deelname definitief.

 

Mocht je de data’s niet kunnen maar heb je wel interesse, volg dan mijn facebookpagina want daar zal ik met regelmaat nieuwe activiteiten in de agenda zetten! Ook mag je altijd een mailtje sturen naar info@ikenmijngezin.nl voor vragen of meer informatie.