Deze workshop voor ouders ben ik op dit moment aan het vernieuwen. De          'oudere' variant is nog te volgen. Zie de agenda voor actuele data's.

 

 

Het liefst willen wij kinderen beschermen tegen nare ervaringen. Helaas blijkt dat in de praktijk haast onmogelijk. Ook kinderen krijgen te maken met verlieservaringen. Zo krijgen jaarlijks meer dan 30.000 kinderen te maken met ouders die gaan scheiden. Bovendien verliezen jaarlijks 7000 kinderen hun vader, moeder, broer of zus door de dood. 

Deze en andersoortige verliezen hebben een levenslange impact op het kind. Het is daarom van belang dat ouders leren om kinderen en jongeren op de juiste manier te begeleiden zodat zij deze verliezen kunnen integreren in hun leven.

 

Als je binnen je gezin te maken krijgt met een verliessituatie kan dit een erg hectische periode worden. 

Het is dan voor ouders vaak moeilijk om in te spelen op de behoeftes van hun kind(eren) doordat ouders ook hun eigen rouwproces door moeten. Ik ga een workshop ontwikkelen die net als EHBO preventief is. Een workshop die je op ieder moment kunt volgen en dus ook vóór een verliessituatie plaatsvind.

 

Deze  nieuwe workshop zal vanaf april/mei 2019 te volgen zijn! Wil je graag meer informatie of wil je je opgeven? Neem dan via het contactformulier contact met me op.